Amerika here we come!

Amerika here we come!

Geweldige vakantie in Noord-Amerika

Op de bucketlist van veel mensen staat die geweldige reis naar Noord-Amerika. Helemaal begrijpelijk, want er is zo veel te zien en te beleven!

Stedentrip

Allereerst natuurlijk de fantastisch mooie stad New York. Zelfs al verblijf je hier een week, dan heb je nog lang niet alles gezien.

Alleen al die wolkenkrabbers… Gaaf om te zien! Maak een boottocht naar het vrijheidsbeeld en bekijk ’s avonds een van de musicals op Broadway. Wil je even rust? Maak dan een heerlijke wandeling of fietstocht door Central Park.

Ben je na deze stedentrip uitgeput? Kom dan even lekker bij op de Bahama’s! Dat klink gek, maar reizen naar de Bahama’s wanneer je al in Amerika bent, is prima te doen. Heerlijke blauwe zee en witte stranden. Om bij weg te dromen.

Steden bezoeken met de trein

Wat een leuk idee! Bezoek de steden New York, Washington D.C., Philadelphia en Boston met de trein! Dit is een comfortabele manier van reizen. Je hoeft geen auto te huren, de route uit te stippelen en door de drukke steden heen te rijden.

Bij VakantieXperts kun je zo’n treinreis boeken. In de reis is de vliegreis inbegrepen, evenals hotelovernachtingen, treintickets en een hop-on-hop-off busticket om de steden te kunnen bezichtigen.

Heb je interesse? Klik dan HIER om de details van deze reis te bekijken.

Nationale parken

Eigenlijk mag een bezoek aan ten minste een van de nationale parken in Amerika niet ontbreken. Zeker wanneer je van plan bent om naar de Westkust van Amerika te gaan. Aan deze kant liggen de bekendste parken van Amerika waaronder:

  • Grand Canyon
  • Rocky Mountains
  • Monument Valley
  • Death Valley
  • Yosemite Park
  • Yellowstone Park

Deze parken zijn prima te bezoeken met een auto, maar echt leuk wordt het wanneer je een camper huurt. Je kunt bij een aantal parken namelijk op een camping in de buurt staan of zelfs in het park! Op deze manier beleef je de prachtige natuur pas echt.

Klik HIER voor meer informatie over de nationale parken.

Ben je enthousiast geworden over een reis naar Amerika?

Bekijk dan nu diverse reizen naar Amerika bij VakantieXperts door op de onderstaande button te klikken. Zij kunnen zelfs een reis op maat voor je maken!

Ik wil naar Amerika!