Moeite met de laatste pondjes?

Dag winter, hallo voorjaar!

Help! Het voorjaar komt eraan! Met de slechte winter achter de rug lijken de eerste echte warme zonnestralen niet ver weg. Dat betekent ook: rokjes, korte broeken, blote benen en misschien wel bikini’s! Je wilt nog steeds een paar pondjes kwijt, maar het wil maar niet lukken.

Waarom probeer je het niet met WeightWatchers ? Je hoeft niet meer naar een meeting, maar kunt gewicht verliezen met behulp van de online App. Via deze app kun je je voeding en beweging bijhouden, je voortgang in kaart brengen, recepten of workouts zoeken en nog veel meer.Hoewel je niet meer naar een meeting hoeft en alles online gaat, sta je er niet alleen voor. Je kunt als member van WeightWatchers gebruik maken van de online coach.Gewicht verliezen op een gezonde manier

Power start

Wil je op een simpele manier starten met afvallen? Met Power Start helpt Weight Watchers je op weg. Door Power Start leer je de voedingsmiddelen kennen waarmee je succesvol en blijvend kunt afvallen. Deze voedingsmiddelen worden Power Foods genoemd. Het is heel gemakkelijk: WeightWatchers heeft een lijst samengesteld van Power Foods, maaltijdsuggesties en tussendoortjes die jou het beste resultaat geven. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen. Verder niet nadenken, niet tellen, alleen twee weken Power Foods eten.

ProPoints® plan

Wil je afvallen en alles blijven eten? Dan kun je altijd overschakelen naar het flexibele ProPoints® plan. Bij het ProPoints plan draait het vooral om jouw eetgewoonten en levensstijl en niet zozeer om wát je eet. Zo ontdek je hoe je ook op de lange termijn slank kunt blijven.

Begin nu met gezond afvallen. Wedden dat het lukt? Meld je hier aan en begin meteen.