Over CooleKorting.nl

Laten we kennismaken! Kom meer te weten over CooleKorting.nl.

Je hoeft tegenwoordig bijna niets meer in een webwinkel te kopen zonder korting. De sale begint steeds vroeger en veel winkels strijden met de concurrentie om de goedkoopste te zijn.

Wie goed zoekt, kan zelf op internet een kortingscode, aanbieding of een sale ontdekken. Er is alleen een nadeel, het kost heel veel tijd om net die aanbieding te vinden die je zoekt. Ongemerkt bestellen we met z’n allen best al veel dingen via internet, dus zelf het web afstruinen gaat al gauw vervelen.

Er moest een plek zijn waar alle kortingen, kortingscodes en aanbiedingen verzameld zijn. Met deze gedachte in het achterhoofd zijn wij deze website begonnen. Wij hebben veel werk om alle kortingscodes voor jou te vinden, maar doen dat met veel plezier. Eens klein begonnen, zijn we inmiddels groot genoeg om uit de zolderkamer te komen en een ‘echt’ bedrijf te starten. Het bedrijf waaronder CooleKorting.nl valt, heet Fiska Web Media. Niet alleen CooleKorting.nl valt onder Fiska Web Media, maar ook andere websites worden hier beheerd, waaronder ┬áTips voor je Website.

Heb jij een kortingscode of leuke aanbieding gevonden, die nog niet op CooleKorting te vinden is? Wij horen dat graag!

Stuur ons een mail via: info@coolekorting.nl.

CooleKorting.nl is onderdeel van Fiska Web Media te Dordrecht – KVK 55122671.

aboutus