In de spotlight: Superfood Centre

Superfood Centre

Ken jij het Superfood Centre al? Dit is een een geweldige shop waar je superfoods, wholefoods, supplementen, vitaminen, raw food snacks en repen kunt kopen.

Wat zijn Superfoods eigenlijk?

Superfoods zijn 100% natuurlijke voedingsmiddelen die erg goed voor de gezondheid zijn en je energie geven. Denk hierbij aan goji bessen, chia zaad, maca, rauwe cacao, spirulina, tarwegras en meer. Naast superfoods kennen we ook wholefoods. Dit zijn onbewerkte natuurproducten die je kunt terugvinden in de natuur. Ze bevatten veel voedingsvezels, bouwstoffen en beschermingsstoffen. Voorbeelden zijn ongebrande noten, zuidvruchten en diverse pitten en zaden.

Wanneer gebruik je Superfoods?

Je kunt superfoods altijd eten, maar deze voedingsstoffen helpen je ook om bepaalde doelen in je leven te bereiken. Op de website van Superfood Centre kun je precies terugvinden welke producten je het beste kunt gebruiken als je wilt afvallen, meer energie wilt, wilt werken aan spieropbouw, een betere hormoonbalans wilt, je spijsvertering wilt verbeteren en veel meer. Benieuwd naar de producten? Klik dan op de volgende knop:

Naar de producten

Kortingsacties

Regelmatig heeft Superfood Centre leuke kortingsacties en aanbiedingen voor jouw klaarstaan. Voor januari 2015 geldt de volgende aanbieding:

Ontvang maar liefst 10% korting op alle niet-afgeprijsde artikelen.
Om van deze actie te profiteren dien je tijdens het afrekenen de kortingscode COOLJAN in te vullen.

Winactie

Proteïnepoeder PlantforceWil jij eens een superfood product uitproberen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van CooleKorting.nl en maak kans op proteïnepoeder Plantforce van het merk Third Wave Nutrition.

Iedereen die zich voor 1 februari 2015 aanmeldt voor de nieuwsbrief maakt kans en blijft ook op de hoogte van alle kortingen, kortingscodes en aanbiedingen van CooleKorting.nl