Najaarscollectie bij Wehkamp

Vanaf deze week (week 39) is de nieuwe najaarscollectie bij Wehkamp te vinden. Dit wil je zeker niet missen!

Helaas zit de zomer er alweer op en komen de natte en frisse dagen er weer aan. Niet getreurd! Wanneer je de nieuwe collectie najaarsmode van Wehkamp bekijkt, krijg je weer een beetje warm van al de verrassende nieuwe trends.

Een van de nieuwste trends voor dames zijn de dierenprints. Deze zijn dit najaar weer helemaal hot! Net als gedurfde motieven zoals de ruit. Vergeet ook niet om je outfit compleet te maken met een item van leer. De mooiste leren rokjes en broeken mogen weer worden gezien!

 

Voor de heren zijn vooral de legerprints dit najaar weer helemaal in. En ook de donsjas mag dit seizoen weer uit de kast worden getrokken. Lekker warm!

Logo’s, logo’s en nog meer logo’s. Nu is het de tijd om kleding met veel en vooral grote logo’s aan te trekken. Hoe groter hoe beter! Dit geldt trouwens niet alleen voor de heren, maar ook voor de dames. Trek je shirt of trui aan van je favoriete band of merk. Iedereen mag het zien!

Bij de kinderen zie je dat er veel gebruik wordt gemaakt van donkere kleuren zoals karamel, aubergine, donkerrood en donkerblauw. Natuurlijk kun je de basics opfleuren met wat glitter en accessoires met een felle kleur.  Bij de meisjes zie je ook dat kleding met dierenprints en grote motieven mogen worden gedragen. Lekker gedurfd!


Naar de najaarsmode van Wehkamp