Plopsa parken

Vind jij de karakters van studio 100 ook zo leuk? Je kunt ze nu bezoeken in een van de vele Plopsa parken in Nederland, België en nu ook in Duitsland!

Je hebt de keuze uit de volgende parken:

Plopsaland De Panne

Bezoek diverse attracties en leuke shows in dit best bezochte pretpark van België. Het park ligt aan de Belgische kust niet ver van Nederland.
Ontmoet de leukste karakters van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag voor het hele gezin. Er zijn in dit park meer dan 40 spannende attracties. Je kunt je voriete Plopsa-figuur ontmoeten tijdens een onvergetelijke meet&greet en ga uit de bol tijdens één van de knotsgekke liveshows.
Bekijk nu diverse scherpe aanbiedingen voor Plopsaland De Panne.
Naar Plopsaland De Panne

 

Waterpark Plopsaqua

Bij Plopsaland vind je nu ook een heus waterpark!
In dit subtropisch zwemparadijs neemt Wickie de Viking je mee op avontuur. Je vind in dit waterpark peuterbaden en kleuterbaden, maar ook aromatische whirlpools, een golfslagbad, diverse uitdagende glijbanen en een 25-meter zwembad. Sommige glijbanen zijn voor de echte durfals. Zo heb je een Sky Drop, Wild River en een echte Disco Slide.
Voor de kleinsten is er een Wickie speeldorp met watertonnen en leuke watereffecten.
Naar Waterpark Plopsaqua

 

Themapark Plopsa Indoor Hasselt

Ontdek de magische wereld van Plopsa Indoor Hasselt.
Geniet van meer dan 20 thema-attracties op kinderformaatmaat. Of laat de kleintjes hun ogen uitkijken bij een fantastische Bumbashow.
Dit park is een geweldige belevenis voor jonge kinderen. Zij zullen nog lang nagenieten van alle indrukken en speelplezier.
Buitengewoon veel binnenpret gegarandeerd!
Naar Plopsa Indoor Hasselt

 

Plopsa Indoor Coevorden

Voor je allereerste kriebels …
In dit indoor themapark hebben de kleintjes enorm veel plezier in meer dan 20 thema-attracties op kindermaat. Zij kunnen tevens genieten van een fantastische liveshow van een van de karakters van studio 100. Wie weet krijgen ze wel een knuffel na afloop!
Een bezoekje aan dit indoorpark zorgt voor glunderende kindersnoetjes en allereerste kriebels die nog lang blijven nazinderen.
Buitengewoon veel binnenpret gegarandeerd!
Plopsa Indoor Coevorden

 

Plopsa Coo

Een waterval van avontuur!
In het hartje van de Ardennen wacht je een mix van natuur, avontuur en Plopsa-fun.
Je bewondert er met Plop en Bumba de spectaculaire Watervallen en beleeft avontuurlijke hoogtepunten in meer dan 20 stoere attracties.
Maak de held in jezelf wakker en neem een stijle vlucht naar 65 meter in de Mega Mindy Flyer. Durf jij 65m hoog?
Plopsa Coo

 

Holiday Park Pfalz

In Duitsland beleef je in Holiday Park Pfalz de magie van Plopsa gecombineerd met diverse spetterende attracties voor jong en oud!
Zo zijn er voor de kleintjes diverse attracties op kindermaat, maar de durfals kunnen hun hart ophalen in diverse attracties waaronder een achtbaan, fall tower of maak een ritje over de bulderende rivier! Durf jij het aan?
Holiday Park Pfalz

 

Met korting naar Plopsaland