Schoenen, schoenen en nog eens schoenen!

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen!

Korting op schoenen.

Wij houden van schoenen! Je kunt nooit genoeg schoenen, laarzen, slippers en pumps in de kast hebben. Nu het zomerweer aan zijn einde komt, is het tijd om de kledingkast weer op te schonen en nieuw schoeisel voor de herfst aan te schaffen.

Gelukkig is september de maand van de kortingen en aanbiedingen bij de schoenenwinkels.

Wat dacht je van de volgende kortingsacties:

Avance:

Avance shoes. €10,- korting met de kortingscode
Profiteer van €10,- korting op de gehele collectie met de kortingscode. De code is geldig in bij een minimale orderwaarde van € 69,99, maar niet te gebruiken icm andere acties.

Voer bij je bestelling de code AV20141M in.

Sneakerbaas:

10% korting bij Sneakerbaas
Maak nu gebruik van de volgende aanbieding bij Sneakerbaas: 10% korting op de gehele collectie met de kortingscode BAASVETERS.

 

Birkenstockshop:

Gratis verzending bij Birkenstockshop

In september profiteer je van gratis verzending bij Birkenstockshop met onze kortingscode SHOEMADFREE0914. Deze aanbieding is niet geldig op de outlet producten.

 

Bristol:

€5,- korting bij Bristol

Profiteer van €5,-korting bij een minimale orderwaarde van €24,99 en niet op afgeprijsde artikelen. Voer bij je bestelling de kortingscode 5Madness in om gebruik te maken van deze aanbieding.

 

Shoes for Fashion:

10% korting bij ShoesforFashion
Nu bij Shoes for Fashion: 10% korting op de gehele collectie. Voer bij je bestelling de kortingscode ShoeMadness in en profiteer van deze aanbieding.

Schoenenreus:

€5,- korting bij Schoenenreus
In september profiteer je van €5.- korting op je bestelling met de kortingscode SR-2DC14. De korting is geldig bij besteding vanaf €50,- en niet i.c.m. andere acties.

Shoeline:

€5,- korting bij Shoeline
Shoeline heeft alleen in de maand September de kortingscode shoe2014madness beschikbaar voor €5,- korting op je bestelling. De code is ook geldig op actie artikelen, maar niet icm andere kortingen.

 

Al deze aanbiedingen zijn alleen in september 2014 geldig. Gebruik bij je bestelling de kortingscode om gebruik te maken van de aanbiedingen. Vaak dien je kortingscodes tijdens het afrekenen toe te voegen in een speciaal kortingscodeveld.

Veel plezier met je aankopen!