Juiste verlichting maakt het verschil

Om de juiste sfeer te creëren in huis is verlichting heel erg belangrijk. Om te werken heb je productief licht nodig en thuis wil je liever sfeervolle verlichting. Bij Lampen24.nl vind je het allemaal. Je een keus uit rond 30.000 verschillende lampen en lichtbronnen. Weet je niet precies wat jij nodig hebt? De klantenservice beantwoordt al jouw vragen, zowel online als telefonisch.

Bedrijfsverlichting

Lampen24.nl heeft vele soorten verlichting voor bedrijven en kantoren. Er is een ruime keus kantoorverlichting, winkelverlichting, noodverlichting, verlichting voor de werkplaats, maar ook commerciële buitenverlichting. Bekijk nu het ruime assortiment bedrijfsverlichting door op de volgende knop te drukken.
Naar bedrijfsverlichting

Buitenverlichting

Ben je op zoek naar verlichting buitenshuis? Bekijk dan eens de verschillende opties bij Lampen24.nl. Je vind in deze shop de mooiste designlampen, grondspots, wandlampen, solarverlichting, vijververlichting en nog veel meer. Bekijk alle opties door op de volgende knop te drukken.

Naar buitenverlichting

LED-verlichting

Heb jij al LED-verlichting in huis? Vaak wordt gedacht dat LED-verlichting kil en ongezellig is. Dit is echter onjuist. De nieuwste LED-technologie zorgt juist voor aangenaam warm-wit licht. Naast een sfeervolle verlichting bespaar je hiermee ook nog eens best veel geld. Je kunt de LED-lampen niet alleen binnenshuis gebruiken, maar ook buitenshuis! Nieuwsgierig? Druk dan snel op onderstaande knop.

Naar de aanbieding

Voordelen Lampen24.nl

  • Wanneer je een bestelling plaatst bij Lampen24.nl met een orderwaarde vanaf €50,-, dan worden er geen verzendkosten gerekend (verzending binnen Nederland).
  • Behulpzame klantenservice telefonisch en online, ook voor technische vragen.
  • Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je €10,- korting op je bestelling
  • Webshop keurmerk
  • Betaling via iDeal

Direct naar Lampen24.nl

 

 
Cara_6722122_300x250